Hem

Familjedaghemmet

Annas liljor

Ett familjedaghem beläget i Svärdsjö i Falun. I den lilla barngruppen med barn i åldrarna 1-5 år får barnen möjlighet till en stimulerande vardag med djur och natur som inriktning. Verksamheten bedrivs i en lugn hemmiljö där varje individ får ta plats, bli hörd och bli sedd. Verksamheten bedrivs i en villa med en stor tillhörande tomt där det finns lekstuga, sandlåda med mera samt bärbuskar och grönsaksland.

Information

Om familjedaghemmet

Öppettider

06.30-18.30 (Mån-Fre)

Husdjur

Det finns inga djur på familjedaghemmet

Ansök om plats

Kontakta dagbarnvårdaren

Lokal / Hem

Verksamheten bedrivs i hemmet.

Verksamheten

Mål och visioner

Mål: Att verksamheten blir omtyckt och efterfrågad. Att barn och föräldrar trivs med mitt arbete. Att barnen får en grund i naturförståelse och att barnen får en stimulerande vardag.

Här får barnen vistas i en lugn hemmiljö. Det är en liten grupp där varje individ får ta mer plats, bli hörd och sedd och jag får en nära relation med barn och föräldrar. I den lugna vardagen kan barnen lättare ta in lärande information, samt kommunicera. Barnen får även känna en trygghet i att de vet vem de möter på morgonen.

Bilder från verksamheten

Bildgalleri

Om mig

Anna Eriksson

Jag heter Anna och är utbildad barnskötare. Har även läst TSS = tecken som stöd. Min familj består av mig, min sambo och våra två söner. Vi bor i en 1 ½-plansvilla på 137 m2 med en tomt på 2200 m2. Där finns lekstuga, sandlåda, rutschkana, gungställning, fotbollsmål och studsmatta med skyddsnät samt bärbuskar och grönsaksland. Barnen, djur och natur ligger mig varmt om hjärtat.

Kontakt

Har du några frågor?

Kontakta mig

Adress
Bengtsheden 4
790 23 Svärdsjö

VISA KARTA

Telefon
070-668 21 60

E-post
annasliljor@cforetaget.se

Huvudman
Olle Hallin, 070-792 09 33
olle.hallin@cforetaget.se

Klagomålshantering
Länk